Софийският градски съд остават в ареста тримата обвинени за убийството

...
Софийският градски съд остават в ареста тримата обвинени за убийството
Коментари Харесай

Задържаните за убийството в Орландовци остават в ареста

Софийският градски съд остават в ареста тримата упрекнати за убийството на жена в столичния квартал " Орландовци ”. Мотивите на съда са, че Владислав Д., Георги Я. и Татян Н. могат да извършат ново закононарушение, предава Нова Телевизия.

Трима охранители бяха подведени под отговорност за убийството. Жертвата се прехранвала с обири. Мъжете я хващали няколко пъти на територията на дружество, като всякога я малтретирали. При последния случай вързали ръцете й със свински опашки и я пребили с бухалки.

Според полиция и прокуратура тримата мъже са умъртвили 29-годишната Пенка по садистичен метод. " Чисто от човешка позиция - извънредно брутално е това закононарушение ”, съобщи Георги Хаджиев, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи.

Жената е била бита в продължение на 2 часа, след което захвърлена към момента жива, само че в безпомощно положение на тротоар. Бухалките, с които дамата е бита до гибел, са конфискувани от проверяващите.

" По тези бухалки е имало кръв от тях. По свинската опашка също, както и от потърпевшата ”, съобщи Емилия Русинова, началник на Софийската градска прокуратура.

Тримата мъже са се предали сами в полицията. В досието на единия от тях попада трафик на хора, поради което е излежал присъда. От пандиза излязъл неотдавна. С сътрудниците му и преди са били Пенка.

" Преди към 2 месеца отново е бил нанесен подобен побой. За наставление даже потърпевшата е била остригана ”, изясни Георги Хаджиев.

За да не се укрият обвинените и да не извършат друго закононарушение, Софийският градски съд ги остави в ареста. От полицията са сигурни, че точно те са причинители на бруталното ликвидиране.

" Събраните доказателства все още ще бъдат задоволителни да получат плануваното в закона наказване в цялата му суровост ”, съобщи Хаджиев.

А то е от 15 до 20 години затвор или доживотна присъда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР