Софийският градски съд изпрати в психиатрия Стефан Станев, обвинен в

...
Софийският градски съд изпрати в психиатрия Стефан Станев, обвинен в
Коментари Харесай

Съдът прати за месец в психиатрия касапина на Виола

Софийският градски съд изпрати в психиатрия Стефан Станев, упрекнат в жестокото ликвидиране на 29-годишната Виола Николова предишния месец.

По искане на прокуратурата Станев ще престои за 30 дни в психиатричното поделение на болничното заведение към пандиза в Ловеч. Там ще му бъдат направени проучвания, които да открият дали е бил вменяем сега на убийството.

Искането идва, откакто прокуратурата се е сдобила с документи, съгласно които Станев е бил лекуван от биполярно афективно разстройство - положение, което се характеризира с пристъпи и разстройство на съзнанието.

Адвокатът му Ивайло Юруков добави, че клиентът му е страдал и от бодърствуване. Предвид тези обстоятелства, сериозността на закононарушението, както и дългогодишната приложимост на опиати от страна на Станев, съдът постанови той да бъде настанен за проучвания до окончателното изясняване на положението му.

На 23 юни в столицата Стефан Станев преби до гибел със стик за голф приятелката си Виола Николова, след което я души и ръга неведнъж с нож, а най-после я заколи.

Станев бе хванат на идващия ден в Созопол, а по пътя неоснователно пребил и момче, което качил с приятелката му на стоп.

Станев изобщо не се разкайва за закононарушението си.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР