Софийският градски съд допусна събиране на още доказателства по делото

...
Софийският градски съд допусна събиране на още доказателства по делото
Коментари Харесай

Кристиан Николов използвал специална паста и чай преди катастрофата с Милен Цветков

Софийският градски съд позволи събиране на още доказателства по делото за гибелта на Милен Цветков. Това стана по искане на отбраната на 23-годишния Кристиан Николов , обвиняем, че съзнателно е предизвикал тежката злополука, при която телевизионният водещ почина предишния Великден.

Новите доказателства са свързани със състава на специфична паста и чай, които Николов твърди, че е употребявал преди злополуката, изясни юристът му Констатин Симеонов,  цитиран от БНР.
Пускат под домакински арест Кристиан Николов, обвиняем за гибелта на Милен Цветков
Тричленен състав на Апелативен съд – София с ръководител Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Величка Цанова удостовери и...

" Веществата, които се съдържат в тези препарати, са част от откритите в организма на Кристиан Николов наркотични субстанции. За другите има друго вероятно пояснение, само че това е въпрос всъщност и в този момент не бих желал да го разясня. Въпросът е до каква степен тези субстанции са попаднали умишлено, съзнателно в организма на Кристиан Николов, до каква степен това се е случило по различен метод. И това през какво са попаднали наркотичните субстанции в неговия организъм е доста значим въпрос, обвързван с предумисъл ".

Според към този момент признати по делото експертизи Кристиан Николов е блъснал чакащия на алено автомобил на Милен Цветков с близо 100 км. в час и след приложимост на три типа опиати.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР