Софийският градски съд даде ход на делото срещу бившия директор

...
Софийският градски съд даде ход на делото срещу бившия директор
Коментари Харесай

Съдът даде ход на делото срещу Боршош

Софийският градски съд даде ход на делото против някогашния шеф на НДК Мирослав Боршош. Това реши на свое разпоредително дело, на което участват Боршош и някогашният ръководител на съвета на шефовете Валентин Кръстев, съобщи БГНЕС.
 Съдът спря делото против Боршош поради калпав обвинителен акт  Прокуратурата даде на съд някогашния началник на НДК Мирослав Боршош
На съвещанието са и три лица, които са потърпевши от завеждане на делото.

Днес съдът ще прегледа документите по делото.

Срещу някогашния шеф на НДК са повдигнати обвинявания за нецелево разходване на целево избрани средства от бюджета, умишлена занемареност, подписване на голям брой неизгодни покупко-продажби, длъжностно заграбване и насила.

Заедно с него е упрекнат и някогашният ръководител на Съвета на шефовете на НДК Валентин Кръстев. Според прокуратурата той е осъществил насила по отношение на трима чиновници, назначени за членове на комисията по осъществяване на публичната поръчка за ремонта на НДК, които предиздвикал със закани да подпишат протокол, с който се занижават техническите индикатори на едни от участниците и се завишават - на различен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР