Софийският апелативен съд ще се произнесе в срок по делото

...
Софийският апелативен съд ще се произнесе в срок по делото
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска 15 години затвор за Кристиан Николов

Софийският апелативен съд ще се произнесе в период по делото за злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков

Подсъдим е Кристиан Николов, който е упрекнат, че е направил закононарушението при възможен предумисъл.

Инцидентът се случи точно на Великден през 2020 година. Тази година, на първа инстанция, Софийският градски съд осъди Николов на девет години затвор, като отсъди, че закононарушението е осъществено по несъобразителност. Тогава по делото стана известно, че младежът е карал с двойно превишена скорост над ограничаването, както и че в кръвта му има съществуване на опиати. Николов отхвърли да е взимал умишлено неразрешени вещества.

Кристиан Николов през днешния ден още веднъж изрази страдание за случилата се покруса, като изрече съболезнования на фамилията на Милен Цветков. Той изиска съдът да понижи наказването му или да върне делото на първа инстанция, съобщи Българска телеграфна агенция.

Николов съобщи, че след злополуката е направил безусловно всичко допустимо да помогне на Милен Цветков. Той сподели още, че в никакъв случай не е употребил опиати.

От прокуратурата желаеха по-високо наказване за Николов, към 15 години затвор. Обвинението упорства, че закононарушението е осъществено при възможен предумисъл.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР