Софийският апелативен съд ще разгледа днес мерките за неотклонение на

...
Софийският апелативен съд ще разгледа днес мерките за неотклонение на
Коментари Харесай

Съдът решава дали да остави за постоянно в ареста задържаните за отвличането на Адриан Златков

Софийският апелативен съд ще прегледа през днешния ден ограниченията за неотклонение на Ивайло Борисов- Ториното, Мартин Марков, Георги Джамбазов и Здравка Стефанова. Те са упрекнати за съучастничество в отвличането на Адриан Златков през лятото на 2017 година

На четиримата беше наложена най-тежката мярка за неотклонение - непрекъснат арест. Те бяха задържани предходната седмица след взаимна работа сред българската прокуратура и сръбските управляващи.

Според държавното обвиняване те са спомогнали отвличането на Златков, като Ториното и Марков са дали на причинителите две коли, а Джамбазов и Стефанова са купували симкарти на сръбски мобилен оператор, с които са водени договарянията за приемането на откупа. Физическите причинители на отвличането обаче към момента не са известни.

Синът на предприемача, притежател на автокъща Тони Златков, беше похитен и държан 11 дни в плен предишното лято. За " освобождението " на сина си той съобщи, че е платил откуп, без да уточни за каква сума става дума.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР