Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста столичния полицай

...
Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста столичния полицай
Коментари Харесай

Съдът остави окончателно в ареста столичния полицай Валентин Тренев, хванат с подкуп

Софийският апелативен съд остави за непрекъснато в ареста столичния служител на реда Валентин Тренев, който беше хванат с рушвет, оповестиха от съда. Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

Съдиите одобряват претекстовете на долната инстанция, че има задоволително събрани доказателства, от които на този стадий да се направи извод за авторство на закононарушението от страна на Тренев, както и извънредно високата степен на социална заплаха на действието.

На 22 февруари Тренев беше арестуван с рушвет от 2000 лв., по разработка на „ Вътрешна сигурност “. До ареста се е стигнало след сигнал от предприемача Иван Кирков, че служителят на реда му е изискал 5000 лв., с цел да не се образува кореспонденция по полицейска инспекция за акцидент с негов чиновник, оповестява Българска телеграфна агенция.

По време на съвещанието пред Софийски градски съд, юристът на Тренев изиска по-лека мярка за клиента му, защото той има остра бъбречна рецесия и възпалено стъпало, също по този начин има данни за това, че е получавал голям брой под паника офанзиви. " Искам да обърна внимание на фамилията си и да се запазя душевен ", сподели тогава Тренев пред съда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР