Софийският апелативен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под

...
Софийският апелативен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под
Коментари Харесай

Обвинената за убийство на баща си Мария Велева се разплака в съда: Искам да се грижа за децата си

Софийският апелативен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на Мария Велева, упрекната в убийството на 86-годишния си татко в столичния кв. "Люлин ", съобщи кореспондент на Novini.bg.

Припомняме, че казусът стана известен откакто стана ясно, че фамилията отглежда изцяло изолирано трите си дъщери. Те са на 14, 15 и 19 години и са били държани под ключ, не са посещавали учебни заведения. Дядото на девойките и татко на Велева - Стефан Янев, алармира медиите за това. Няколко дни по-късно обаче, 86-годишния мъж бе открит мъртъв след нечовечен побой.

Защитникът ѝ през днешния ден изиска да ѝ бъде наложена по-лека мярка за неотклонение, защото не е направила убийството и би трябвало да се грижи за децата си и не е проявявала експанзия към съседите си.

От прокуратурата желаеха настояването му да не бъде почетено и да бъде доказано определението на Софийски градски съд, Велева да остане в ареста, защото може да извърши и друго закононарушение.

Пред съда тя изясни, че в никакъв случай не е проявявала експанзия към съседите си, това са техни измиишльотини, постоянно се е държала обикновено с тях. Никога не е лишавала децата си от нищо, доста ги обича и те я обичат. Освен това за причинител на убийството уточни брачна половинка ѝ. Не е пускала децата на учебно заведение, с цел да не се научат на неприятни привички. "Моите деца не взимат опиати и не водят разхвърлян полов живот ", сподели през сълзи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР