Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите

...
Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите
Коментари Харесай

Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите: TELUS International Europe

" Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите " е поредност на Money.bg. В нея ще бъдат показани едни от най-цветните, забавни и новаторски работни пространства на водещи компании в столицата.

Там, в сърцето на София, се намира внушителна постройка, която няма по какъв начин да подминеш, без да хване погледа ти. А влезеш ли вътре, ще откриеш цялостен нов свят на едно място - ще чуеш диалозите на неговите жители, идващи от разнообразни страни, и по етажите ще срещнеш цветни кътчета, които ще те изпратят на въображаема разходка до екзотични места. Накрая ще можеш да се качиш на най-високата точка, от която се открива красива панорама към столицата с 360-градусов взор над града.
 Снимка 454015
Източник:

Това е светът на TELUS International Europe - компанията с може би най-шарения екип у нас, който приказва над 40 разнообразни езика, като 30% от всичките ѝ чиновници са чужденци. Компанията е профилирана в даването на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси, като работи с клиенти от разнообразни точки на света и е член на интернационалното семейство на TELUS International.
 Снимка 454014
Източник:

Към днешна дата у нас TELUS International Europe има повече от 3000 чиновници, разпределени в 3 офиса - два в София - в TELUS Tower и Infinity Tower, и един в Пловдив. От 2017 година най-големият от тях е първият, намиращ се на столичния площад " Македония ".

TELUS International Europe е водещ снабдител на услуги в областта на BPO и ITO, който от 2004 година насам дава висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси в България. У нас компанията има три офиса - два в София и един в Пловдив, а чиновниците ѝ са повече от 3000.

" В момента в TELUS Tower работят над 1300 наши чиновници. Офисът ни е планиран по водещите трендове за архитектурен и интериорен дизайн, предлагайки удобна работна среда и най-хубавите гледки към града и Витоша ", обобщава Захарина Вецева, която е Старши Мениджър Корпоративни връзки и КСО в компанията.

" Локациите на всичките ни офис здания в София и в Пловдив са по този начин определени, че да бъдат комфортни за достъп от всички елементи на градовете. А поради броя на чиновниците ни, считаме, че няма по-удачен вид ", добавя тя.
 Telus Tower извън
Източник:

Telus Tower извън

" Не крием че сме работодателят с максимален брой чиновници, обслужващи гейминг промишлеността в България и поддържаме едни от най-популярните компютърни игри от международно равнище. Това автоматизирано трансформира офиса ни в мечтано работно място за доста младежи, които са израснали с тези игри и не престават да играят ", споделя от своя страна Иваница Даскалов, който е шеф " Операции ".

" Всеки почитател на игрите, които съпортваме, може да прегледа свободните позиции на уеб страницата на компанията и да се причисли към екипа, грижещ се за поддръжката им ", добавя той.
 Снимка 454087
Източник:

" С над 50 зали за срещи и кухни, 18 тематични зони за отмора, разтривки, фитнес и йога зали, офисът ни се откроява като едно от най-иновативните работни пространства в България ", добавя Захарина Вецева.

Първото място, с което се срещат новите чиновници, са стаите за осъществяване на интервютата за работа, които подготвят със своите топли цветове и с цветята, изобразени по стените им. " Няма помещение, с което да не се гордеем, даже стаите ни за изявленията са по този начин направени, че да карат гостите ни да се усещат уютно и да не се тормозят ", признава тя.
 Снимка 454019
Източник:

По коридорите на другите етажи пък човек постоянно може да открие къде да си отпочине в кътовете с мека мебел, където компания могат да му вършат група сурикати или други екзотични животни, които " надничат " от стените.
 Снимка 454086
Източник:

Безспорен плюс са многочислените стаи за релакс, като на всеки един от етажите те са в друг жанр - от хокей игрище или галактически транспортен съд, през момичешка стая в розово, до изтънчено помещение в бяло с фотьойли в ярки цветове и обръщение " Enjoy the silence " (от англ. " Наслади се на тишината " ). Една от най-уютните от тях те изпраща на далечно пътешестване до Северна Африка със своите марокански фенери и е отлично място, където можеш да изпиеш следобедния си чай преди да продължиш с работата.
 Снимка 454027
Източник:

Не по-малко атрактивни са и зоните за игри, като те също са в разнороден жанр. Стаи за почитателите на PlayStation има на всеки етаж, като едни от най-запомнящите се са тематична Lego стая и " гаража ".
 Снимка 346712
Източник:

" Служителите разпускат в свободното си време в релакс зоните, играят с другари в гейм стаите ни или спортуват, наслаждавайки се на 360-градусовата панорама над София от фитнеса ни, намиращ се на 18-тия етаж ", показва Захарина.
 Снимка 454089
Източник:

Иваница споделя, че компанията може да се похвали с още нещо. " Ключови персонажи от игрите могат да бъдат открити по стените или в тематичните ни зони за отмора в офиса ", споделя той. " Това, което ни отличава, са освен офисите, само че и екипният дух, който съумяваме да изградим сред сътрудниците през цялото време и това, че споделяме идентични ползи и вършим дружно нещата, които обичаме ", приключва той.
 Снимка 454079
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР