Софийските булеварди Дондуков“ и Цар Освободител“ бяха блокирани от протестиращи

...
Софийските булеварди Дондуков“ и Цар Освободител“ бяха блокирани от протестиращи
Коментари Харесай

Протестите: Ден 150 - Нахлуване на Коледния базар и блокиран Орлов мост

Софийските булеварди „ Дондуков “ и „ Цар Освободител “ бяха блокирани от протестиращи против държавното управление и основния прокурор , осведоми БГНЕС. Днешната проява отбелязва 150 дни неодобрение на жълтите павета. Протестиращите потеглиха от обичайното си място – площада пред Министерския съвет, а по-късно продължиха по бул. „ Цар Освободител “. Те минаха през Коледния базар в центъра на столицата, само че не влязоха през формалния вход, а през едно от загражденията . Те приканиха посетителите на базара да се причислят към митинга.
По-рано протестиращите замеряха с изгнили тикви постройката на държавното управление , обяснявайки, че: „ това е храна за свине, което заслужават работещите в тази постройка “. Една от майките от „ Системата ни убива “ мина полицейския кордон и сложи черното знаме на самодейността на постройката на Министерския съвет . По-късно шествието на протестиращите доближи до централата на ГЕРБ в региона на НДК, само че опитът за влизане в постройката беше спрян от полицията. Протестиращи обявиха, че желаят по-добро и по-справедливо бъдеще, наблягайки, че няма да се примирят и да спрат. Недоволните се върнаха пред Министерски съвет. А все още те са блокирали " Орлов мост " в София.
 Протестиращи се събраха пред Българска национална телевизия Протестиращи се събраха пред Българска национална телевизия
Протестиращи са се събрали пред постройката на Българската национална телевизия. Около 30-40 индивида са пред Българска национална телевизия и стачкуват. Гост тази...
Днес протестиращите скандираха " Оставка! ". " Живеем в Хага, Нидерландия. Там също бяхме на митингите. Искаме да осъществим гражданския си дълг и да подкрепим сънародниците си ", обявиха протестиращи пред БТВ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР