Софийски жител, който живеел сам, е починал в дома си.

...
Софийски жител, който живеел сам, е починал в дома си.
Коментари Харесай

Мъж почина, трупът му лежи с месеци в софийски апартамент

Софийски гражданин, който живеел самичък, е умрял в дома си. Човекът е живял като нещастник и не е имал близки.

Непоносимата миризма във входа е предиздвикала съседите да потърсят помощ от институциите.

Издъхна мъжът, открит в кома до мъртва жена край Студена

След поредност позвънявания от 10-ти този месец до 112, полиция, пожарна, гражданска отбрана и прекачване от институция на институция получават еднакъв отговор от всички институции: "Направете протокол от заседание на входа и викнете ключар. Като влезете и намерите мъртвец ни звъннете да дойдем ", оповестява Агенция "Булфото ".

Извиканият на място ключар споделя, че не може да отвори, и че съгласно него вътре им мъртвец. Останалите ключари, на които се обаждат съседите отхвърлят да дойдат. Обитателите на блока взимат решение да се разбие прозореца на балкона и да се проникне в жилището. Единия от съседите влиза и намира натрупа. Едва тогава на място идват екипи от 6-то РПУ, спешна помощ и следствена работа. Линейката отнася тялото.

Единият от съседите на умрелият е помолен да свидетелства при влизането в жилището и си слага противогаз, поради мощната миризма.

Според закона, етажната благосъстоятелност би трябвало да вземе решение, да разбие вратата, да откри мъртвец и да подаде сигнал на 112, с цел да се изпрати полицейски екип на мястото. Това беше казано и на живущите от кооперацията на ул. "Рачка " 38.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР