Софийски градски съд (СГС) реши младежът, който простреля полицай да

...
Софийски градски съд (СГС) реши младежът, който простреля полицай да
Коментари Харесай

Прострелялият полицай - на изследване в психиатрична клиника

Софийски градски съд (СГС) реши младежът, който простреля служител на реда да бъде настанен за проучване в психиатрично заведение за период до тридесет дни.

Това ще бъде Държавна психиатрична болница гр. Ловеч. Определението на градски съд обаче може да се апелира. Защитата, счита, че за това заболяване се постанова не в допълнение проучване, а осъществяване на лекуване.

"Не е стреляно в служител на реда. Обвинението е за пукотевица в служител на реда, това е единственото обвиняване - че е могъл да убие служител на реда. Не, той можеше да убие мен”, сподели майка му.

Тя изиска да приказва пред медиите да изясни каква е обстановката.

"Разберете неговото положение. Психолозите споделят – всеки го прави, тъй като имат възприятието, че са преследвани, че някои желае да им направи нещо неприятно. Най-близките им хора са тези, които са най-засегнати”, добави дамата.

Тя описа още, че цялата процедура в този специфичен ден била за неготово хоспитализиране, т.е. екипите пристигнали да го хоспитализират.

На 18 септември два полицейски патрула са отишла на адрес в столичния квартал "Илинден “. Те са се отзовали на сигнал от майката на психологично болен юноша.

Когато тя отворила вратата на жилището, синът й насочил револвер към нея. Жената съумяла да се отдръпне, само че той прострелял полицейски чиновник в региона на главата.

Раненият чиновник на реда е настанен в "Пирогов “. Директорът на болничното заведение проф. Асен Балтов изясни, че са подхванати незабавни реанимационни дейности, няма наранени кости, само че потърпевшият се нуждае от в допълнение наблюдаване, спомагателни хирургични интервенции и обработки.

Стреляха по служител на реда в София

Полицай: Бронежилетките са задоволително малко, с цел да не сме спокойни

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР