Софийски градски съд пусна предсрочно от затвора Васил Маникатов, сочен

...
Софийски градски съд пусна предсрочно от затвора Васил Маникатов, сочен
Коментари Харесай

Прокуратурата протестира предварителното освобождаване на Васил Маникатов

Софийски градски съд пусна предварително от пандиза Васил Маникатов , апетитен за най-видния наркобос в Югозападна България . Софийска градска прокуратура не с е съгласи с определението на съда и стачкува решението му.

Припомняме, В асил Маникатов е един от жертвите на " Наглите ". Той беше похитен, до момента в който беше в пандиза в " Казичене ", където излежаваше присъдата си при лек режим, като му е било разрешено да работи отвън постройката на пандиза на външен обект. Отвличането стана, до момента в който чакал жена си и щерка си в колата пред дома. Както и при предходните случаи, похитителите пристигнали с автомобил със наследник буркан. От него излезли 5-6 души, които до момента в който го отвличали, обяснявали, че се прави полицейска интервенция. За да бъде пуснат, фамилията на Миникатов платило 241 хиляди евро.

 Баретата натопил Ал. Петров за връзки с
Баретата натопил Ал. Петров за връзки с " Наглите "

Васил Маникатов навърза в показанията си както имената на

През 2012 година Маникатов беше екстрадиран в Гърция откакто южната ни съседка изиска екстрадицията му поради разпространяване на към 4 кг хероин през 1996 година. Той е упрекнат, че на неустановена дата, само че преди 28 април 1996 година, е продал в родния си град Сандански дрогата на двама гръцки жители.

За първото закононарушение е осъден с " отнемане от независимост " за период от 8 години, а второто му наказване е в размер на 15 години " отнемане от независимост " е образувано посредством групиране на санкции по няколко обособени присъди.

Васил Маникатов все още е излежал 16 година и 5 месеца общо от двете санкции. Софийска градска прокуратура не е съгласна със мнението на Софийски градски съд, че Маникантов е превъзпитан . Според прокуратурата няма доказателства за неговото коригиране. От Софийска градска прокуратура считат, че с оглед публичната заплаха като деятел и тежестта на осъществените от него закононарушения е належащо да изтърпи я целокупност наложените му санкции.

Предстои изговаряне по митинга на СГП от Апелативен съд гр. София.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР