Софийски градски съд пусна от ареста задържаните за погрома в

...
Софийски градски съд пусна от ареста задържаните за погрома в
Коментари Харесай

Обрат! Пуснаха на свобода задържаните за погрома в Бесо

Софийски градски съд пусна от ареста арестуваните за погрома в известно столично заведение на 12 август против парична гаранция от 2000 лв. за всеки, съобщи кореспондент на Novini.bg. Сергей Димитров и Цветко Цветков бяха задържани за нахлуването в заведението, което подсети за мутренските времена и провокира изключителна конференция на управлението на Министерство на вътрешните работи в Министерски съвет.

Защитниците на двамата арестувани - юрист Ваня Траянова и юрист Любомир Таков, желаеха по-лека мярка, защото съгласно тях няма безапелационни доказателства, че точно двамата са причинители на действието, и двамата имат открити адреси, както и сами са се явили в Столична дирекция на вътрешните работи, откакто са разбрали, че ги търсят.

Пиянска кавга, а не поръчков разгром, стои зад потрошаването на столичното заведение " Бесо ". Това стана ясно по време на съвещания на Софийски градски съд, на което бяха гледани ограниченията на двама от биячите Цветко Цветков и Сергей Димитров.

Въпросната вечер компанията от шестима бабаити чествали рожден ден, изпили 2 бутилки водка и една бутилка джин. Всичко станало на смешка, когато едно от момчетата уцелило друго с купичка фъстъчки.



Снимка: Булфото

От прокуратурата обявиха, че би трябвало да бъде почетено решението на Софийския областен съд и арестуваните да останат в ареста, защото осъщественото действие е със сериозна социална заплаха и разпитите на очевидците демонстрират, че точно те са взели участие в действието.



Снимка: Булфото

След като изслуша страните, съдът одобри, че има обосновано съмнение за съучастничество. Имайки поради чистото им правосъдно минало, непрекъснатите им адреси и обстоятелството, че са се явили сами пред полицейските органи, мярката " парична гаранция " ще бъде задоволителна, с цел да се обезпечи правосъдният развой, означиха магистратите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР