Софийски градски съд отказа да освободи предсрочно Даниел Димитров -

...
Софийски градски съд отказа да освободи предсрочно Даниел Димитров -
Коментари Харесай

На Релето от "Наглите" не му се отвори парашута, остава си в ареста

Софийски градски съд отхвърли да освободи предварително Даниел Димитров - Релето, част от групата на " Наглите ", оповестява bTV. Димитров е изтърпял 10 години 8 месеца и 7 дни затвор, повече от половината от 18-годишната си присъда, което по закон му дава опция да бъде освободен по-рано.

Според прокуратурата и представителя на пандиза при Димитров не са налице задоволително данни за коригиране. Съдът регистрира, че е налице положителна наклонност в профила на пандизчията, защото работи в кухнята на пандиза, няма прегрешения и е награждаван голям брой пъти.

Все отново обаче не са реализирани в целокупност задачите на наложеното наказване, регистрира правосъдният състав и добави, че няма задоволително данни за " необратимо коригиране на лицето ".

Съдът разясни още, че е налице " усъвършенстване в държанието на наказания " и че той показва подготвеност за коригиране. Въпреки че са налице формалните предпоставки за освобождение на Димитров, съгласно съда не е изпълнена в целокупност задачата на присъдата и е належащо още време на пандизчията, с цел да се понижи още рискът от рецидив и да се усили опцията за реинтеграцията му в обществото.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР