Софийски градски съд остави за постоянно в ареста задържаните мъже

...
Софийски градски съд остави за постоянно в ареста задържаните мъже
Коментари Харесай

Задържаните за убийството край Негован остават в ареста

Софийски градски съд остави за непрекъснато в ареста арестуваните мъже за предумишленото ликвидиране на някогашния треньор по битка Йордан Атанасов и брачната половинка му Марияна.

За жестокото ликвидиране са арестувани 39-годишният Пламен Шляпашки и 44-годишният Георги Нанчев. И двамата мъже са престъпно проявени, Шляпашки даже е осъждан. Пред проверяващите те са създали признания за тежкото закононарушение.



Двамата са простреляли възрастното семейство в дома им в София , след което са укрили телата и са се върнали да прикрият следите на закононарушението.

 Деянието е осъществено преднамерено , като преди реализирането му те са взели решение за метода и средствата за осъществяването му. Мотивът им е бил да придобият парични средства и бижута, благосъстоятелност на жетвите.


След реализирането му причинителите са разчленили телата, сложили в пластмасови бидони и найлонови чували и изхвърлили във водоем в землището на село Негован. Тленните остатъци на жертвите бяха открити дни по-късно инцидентно от жители наоколо до водоема.



За двойното преднамерено ликвидиране законът планува затвор до 20 години, „ пожизнен затвор “ или „ пожизнен затвор без подмяна “. Източник:БГНЕС
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР