Софийски градски съд остави за постоянно в ареста Пламен Шляпашки

...
Софийски градски съд остави за постоянно в ареста Пламен Шляпашки
Коментари Харесай

СГС остави за постоянно в ареста двамата заподозрени по случая Негован

Софийски градски съд о стави за непрекъснато в ареста Пламен Шляпашки и Георги Нанчев , упрекнати за двойното ликвидиране на някогашния треньор по битка Йордан Атанасов и брачната половинка му Марияна , оповестява БНР.

Шляпашки и Нанчев са упрекнати в предушмишлено ликвидиране с користна цел . Двамата към този момент направиха признания за осъщественото от тях закононарушение.

Те бяха доведени в съда под засилена защита. Двамата мъже отхвърлиха да дават отговор на журналистически въпроси, като криеха лицата си от камерите . Те споделиха пред съда, че са отговорни и съжаляват. Служебните им юристи желаеха по-лека мярка - " домакински арест " , само че съдът не почете желанието им.
 Не би трябвало да има кратко произвеждане за убийците от Негован, счита юрист Марковски
Не би трябвало да има кратко произвеждане за убийците от Негован, счита юрист Марковски

Според него на причинителите не трябва да се дава това право, само че те го имат по закон

Припомняме, че остатъци от телата на жертвите бяха открити в бидони край софийското село Негован. По-късно стана ясно, че убийството е било осъществено на 14-ти юли в жилището на фамилията на столичния бул. " Витоша " . Жертвите са били убити с два револвера със заглушител. За да могат да пренесат телата, Шляпашки и Нанчев разчленили телата в жилището, след което в особено закупени за задачата бидони ги пренесли през града и захвърлили край Негован . По-късно телата бяха открити от локален риболовец.
 Случаят
Случаят " Негован " е казус за българската криминалистика

Ботьо Ботев: Рано или късно се открива причинителят, този случай ще излезе

За закононарушението, за което двамата са обвинени, законът планува от 15 до 20 години затвор , пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР