Софийски градски съд оправда народния представител от парламентарната група на

...
Софийски градски съд оправда народния представител от парламентарната група на
Коментари Харесай

Съдът оправда депутата от „БСП за България”  Манол Генов

Софийски градски съд оправда народния представител от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България” Манол Генов по предявеното му обвиняване за пазаруване на гласове.

„ В продължение на близо две години бях подложен на политически напън. Към мен и Българска социалистическа партия бяха отправени доста клюки и лъжи за повдигнатото ми обвиняване. Още през цялото време беше ясно, че то е плод на политическа поръчка, за оклеветяване и дискредитиране на политическия конкурент. Още преди две години беше ясно, че обвиняването е скалъпено и несъстоятелно от правна позиция. Всички тези неуместни условия се потвърдиха от решението на Софийски градски съд. Бях се трансформирал в една от опорните точки на ГЕРБ, под диктовката на Цветан Цветанов и компания. Жалко е, че институциите в България позволяват политическо заиграване с истината и справедливостта ", съобщи депутатът Манол Генов след излязлото решение на Софийски градски съд.

Според него това е и една от аргументите жителите да не имат вяра на институциите, които са задължени да постановяват правдивост. Той изрази вяра всички, които са взели участие в тази клеветническа акция, да получат своето заслужено отмъщение. "Все отново има граници, които политическото говорене не трябва да прекрачва ", уточни левият народен представител.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР