Софийската районна прокуратура /СРП/ се самосезира по повод на публикации

...
Софийската районна прокуратура /СРП/ се самосезира по повод на публикации
Коментари Харесай

СРП образува досъдебно производство за проявена агресия на пътя в София

Софийската районна прокуратура /СРП/ се самосезира във връзка на изявления в медиите, от които е видно, че водач на лек автомобил - джип, блокира придвижването на кръстовище в София, оповестиха от СРП.

В тази връзка прокурор от СРП е образувал досъдебно произвеждане за закононарушение по член 325, алинея 2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

В телевизионно предаване, излъчено на 20 август, в ефира на национална телевизия, се вижда по какъв начин на кръстовището на бул. "Цар Освободител " и ул. "Георги С. Раковски " в София, водач на джип прави непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като блокира придвижването и основава няколко предпоставки за пътни катастрофи и откакто прави опит да се включи в придвижването, осъществя пътнотранспортно произшествие със спрял на пътя лек автомобил, в който има жена, се показва в прессъобщението, като в него се акцентира, че действието по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм и смелост.

Разследването, водено под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура, е предоставено на 1 РУ-СДВР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР