Софийската районна прокуратура привлече като обвиняем ученика, ударил учителка от

...
Софийската районна прокуратура привлече като обвиняем ученика, ударил учителка от
Коментари Харесай

Ученикът, ударил учителка

Софийската районна прокуратура притегли като обвинен ученика, блъснал учителка от Професионалната гимназия по туризъм в София. Той е упрекнат за нанасяне на лека телесна щета и безчинство, излиза наяве от известие на държавното обвиняване. Разследването на случая продължава.

Ученик блъсна учителка, задържаха го

Вчера 17-годишният възпитаник влезнал в учителската стая на Софийската професионална гимназия по туризъм, където били преподаватели от учебното заведение. Младежът почнал да се държи нападателно, да крещи и да наскърбява намиращите се в стаята учители, блъскайки мебелите и показвайки неприлични жестове. Малко по-късно се доближил към една от учителките, като я изритал в тялото, след което хвърлил стол по нея.

Психолог: Детската експанзия демонстрира несполучлива акомодация към средата

Затова ученикът е притеглен като обвинен за две закононарушения. Едното обвиняване е за нанасяне на лека телесна щета на преподавател във връзка осъществяването на службата му, за което Наказателен кодекс планува наказване „ отнемане от независимост “ до три години. Тийнейджърът е притеглен като обвинен и за безчинство, което се санкционира с отнемане от независимост до две години или с пробация, както и с публично неодобрение.

В школото още умуват по какъв начин да санкционират ученика, бутнал учителка

Момчето е с мярка за неотклонение „ Надзор на контрольор при детска педагогическа стая “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР