Софийската прокуратура иска Васил Михайлов да бъде отново задържан и

...
Софийската прокуратура иска Васил Михайлов да бъде отново задържан и
Коментари Харесай

Прокурорският син: Аз съм срещу насилието над жени

Софийската прокуратура желае Васил Михайлов да бъде още веднъж арестуван и да му бъде повдигнато ново обвиняване за физическо малтретиране против приятелката му и закани за убийства към нея.

Вчера домът на Михайлов в Перник, в който той е под домакински арест, бе претърсен и бяха конфискувани мобилни телефони и муниции.

Приятелката ми стартира да поддържа интимни взаимоотношения с някакво си момче, когато аз бях в пандиза, и аз го разбрах това нещо, и я отбих от съзнанието си, сподели за Нова Тв Васил Миахйлов.

Аз не съм ѝ звънял сигурно, тъй като аз съм подобен човек, че когато схвана, че някой ме е предал, изобщо не се занимавам с него. Не се занимавам с нищо незаконно, упражнявам тук, ето ги лосовете, може да ги снимате. Тренирам всеки ден, тъй като мисля да се върна в бойните спортове, защото преди бях доста огромен първенец, сподели още Михайлов.

Никога не бих докоснал жена бил, аз съм против насилието над дами и хората, които вършат това, са тези, които би трябвало да влязат в пандиза. Това е едно от нещата, които аз не търпя изобщо в обществото - насилието над жена, заканите на жена и по този начин нататък, добави той.

Към хората, които ме обичат и почитат и са до мен и които са ме изчакали, до момента в който съм пандиза, които са останали до мен, върша всичко, с цел да се почувстват добре и да има по-прекрасен живот. Имал съм случки в моя живот, където към мен се упражнява принуждение над на дами. Няма значение от кой и по този начин нататък. Това е едно от нещата, отново ви споделям, които ненавиждам и не търпя, приключи Васил Михайлов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР