Софийската опера среща публиката с Реквием на Верди. Световна премиера

...
Софийската опера среща публиката с Реквием на Верди. Световна премиера
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Реквием на Верди в Софийската опера

Софийската опера среща публиката с " Реквием " на Верди. Световна премиера на албума For the Throne - музика, въодушевена от най-гледания в последните години сериал. АРГО Министерски съвет, Данчо Стълбицата и група Кикимора с необикновена среща в Music Jam клуб. Най-бързият пианист Питър Бенс ще изнесе два концерта за България - в София и във Варна.

В навечерието на огромния християнски празник Възкресение Христово, Софийската опера среща публиката с " Реквием " на Верди. Създаден през април 1874 година, а първото му осъществяване е в катедралата „ Сан Марко ” в Милано, под диригентството на самия Джузепе Верди.

На 26 април е международната премиера на албума For the Throne - музика, въодушевена от най-гледания в последните години сериал.

Световната премиера на албума е на 26 април. „ For The Throne “ излиза на CD и в единадесет разнообразни версии на винил: Специално издание е украсено с гербовете на всички благороднически семейства в сериала. За музикалната компилация продуцентите събират любопитно съзвездие - с имена като Rosalía, Travis Scott, The Weeknd, James Arthur и X Ambassadors.

Необичайна среща в Music Jam клуб - Диджей майсторите АРГО Министерски съвет и Данчо Стълбицата и група Кикимора. Диджеите и групата ще се редуват на сцената в няколко серии и дават обещание обичани части и много изненади...

Най-бързият пианист - Питър Бенс, готви не един, а два концерта за България.

Виртуозът още веднъж ще ни потопи в пътешествията му сред класиката и поп музиката. Първата среща е в НДК, на 13 ноември, в границите на Новогодишния музикален фестивал. Пианистът ще направи премиера и във Варна, във Фестивалния комплекс. А до момента в който чакаме Питър Бенс с новата стратегия, да се насладим на осъществяванията му в мрежата. Засега има 250 милиона гледания.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР