Софийската математическа гимназия отново е лидер с най-висок минимален бал,

...
Софийската математическа гимназия отново е лидер с най-висок минимален бал,
Коментари Харесай

СМГ отново е с най-висок бал

Софийската математическа гимназия още веднъж е водач с най-голям най-малък бал, с който се одобряват учениците. Последното признато дете там е имало от 472.5 точки (от 500 възможни). Това демонстрират резултатите от първото класиране в столичните профилирани и професионални гимназии след седми клас, които бяха оповестени през днешния ден от районното ръководство по образоанието.
СМГ може да се похвали и с кандидат-гимназиста, признат с най-голям бал в София - 497.5 (профил математически). На второ място е 91-ва Немска езикова гимназия с най-малък бал от 450 точки, следвана от 73-то СУ " Владислав Граматик " (Втора Немска) - 434 т. и Испанската гимназия (412 т.). Изненадващо петото място е за Технологичното учебно заведение " Електронни системи " към ТУ-София, което до момента имаше независим банкет, а от тази година е включено в общия банкет и ранглиста. На позиции от 6-та до 10-та по мъчно влизане се подреждат надлежно Първа британска гимназия, Втора британска, Френската гимназия, 22-ро СУ " Г.С. Раковски " и 35-то СУ Д. Войников ".
Доволните от класирането би трябвало да се запишат в признатата паралелка сред 28 и 30-и юни т.г. За задачата е належащо да се подаде заявление до шефа, оригинал на свидетелството за главно обучение и здравна записка от персоналния доктор за кандидатстващите за специалности от специалности. Недоволните пък могат да подадат заявление за второ класиране също до края на юни т.г.(без да пренареждат желанията си). Тези, които не са класирани на никое място, вземат участие автоматизирано във второ класиране, което се чака на 4-ти юли т.г. Резултатите от 3-то класиране ще са подготвени на 17-ти юли.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР