Софийската градска прокуратура внесе обвинителния акт срещу Стефан Станев, който

...
Софийската градска прокуратура внесе обвинителния акт срещу Стефан Станев, който
Коментари Харесай

Делото за убийството на красивата Виола влиза в съда

Софийската градска прокуратура внесе обвинителния акт против Стефан Станев, който ще дава отговор за жестокото ликвидиране на Виола Николова от 23 юни т.г. Тезата на отбраната досега беше, че мъжът е неуравновесен, само че влизането на делото в съда демонстрира, че най-малко за прокуратурата той може да дава отговор за постъпките си.
В хода на следствието са били назначени голям брой експертизи: съдебно-медицинска експертиза, трасологическа експертиза, ДНК разбор на материални доказателства, петорната биотрасологична и правосъдно здравна експертиза и други

В стряскащи детайлности от държавното обвиняване разказват действието, почнало с приложимост на екстази и марихуана от страна на Станев, траяло с неговата експанзия против приятелката му със: стик за голф, нащърбен кухненски нож, различен дълъг кухненски нож и трето хладно оръжие и приключило с решението на обвинения да завие мъртвото й тяло със покривка и да сложи плюшена играчка върху натрупа й.

От прокуратурата са безапелационни, че младата жена е умряла след дълготрайно страдалчество, като до последно е осъзнавала обстановката, в която се е намирала. Посочва се и че Станев е признал за убийството пред своя другарка, преди да избяга от София в Созопол. Непосредствено след задържането му е осъществено токсикологично проучване, което е открило комбинирана приложимост на наркотични субстанции – амфетамин,екстази,тетрахидроканабинол и кокаин. От назначените по делото физико химична и оценителна експертизи, се открива, че тегло и наличие на наркотичните субстанции открити в дома на Станев са от типа на амфетамините и са на обща стойност 502,70 лева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР