Софийската градска прокуратура се самосезира във връзка с публикации в

...
Софийската градска прокуратура се самосезира във връзка с публикации в
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира и започна разследване за смъртта на певеца Ангел

Софийската градска прокуратура се самосезира по отношение на изявления в медиите и стартира следствие за гибелта на 36-годишния поп фолк реализатор Ангел Иванов, оповестиха от държавното обвиняване.

Младият мъж е умрял на 26 септември, като 12 дни по-рано е бил признат с двустранна тежка бронхопневмония в Коронавирус поделение на лечебно заведение - столичната Пета градска болница.

 Певецът Ангел издъхна ненадейно на 36 години Виж още

Състоянието му обаче се е влошило и дни по-късно е бил превозен в друга болница - " Царица Йоанна " -ИСУЛ, където е умрял.

В хода на следствието Софийската градска прокуратура е упълномощила на Главна дирекция " Национална полиция " - Министерство на вътрешните работи да извърши инспекция по случая. Тя включва снемане и пояснения от лица, които имат отношение към случая, определяне здравословното положение на младия мъж и така нататък

Вчера годеницата на изпълнителя Христина Пейкова описа пред Bulgaria ON AIR, че откакто се почувствал зле, той е потърсил лекарска помощ, само че няколко здравни заведения са му отказали такава, тъй като не си е направил тест за Covid-19 и защото нямал нужните резултати, по думите им те не можели да го одобряват.

Христина посочи, че откакто годеникът й, който е и татко на 6-месечния й наследник, бил признат в болница, не са спирали да поддържат контакт по телефона. Последният път, когато се чули, Ангел ѝ споделил, че докторите са почнали да му вливат успокоителни.

" Вечерта в 21:30 ч. му писах, с цел да ревизира по какъв начин е, а той ми отговори, че е добре. Тогава се усъмних, че нещо не е наред, само че не посмях да се обадя. До 8 часа сутринта не получих никаква новина от него, по тази причина се обадих в болница, откъдето най-спокойно ми обявиха, че той е умрял, Към 23 часа през нощта е почнал да се задушава, по тази причина са го интубирали, само че не са могли да създадат безусловно нищо. Той беше изцяло здрав и нямаше никакви други съпътстващи заболявание, изцяло здрав, а когато попитах за какво не са ме потърсили, дадоха отговор, че нямали телефон ", описа младата жена.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР