Софийската градска прокуратура повдигна обвинение на Георги Н. и Пламен

...
Софийската градска прокуратура повдигна обвинение на Георги Н. и Пламен
Коментари Харесай

Случаят "Негован": Повдигнаха обвинения на задържаните за двойното убийство

Софийската градска прокуратура повдигна обвиняване на Георги Н. и Пламен Ш. за осъществено от тях преднамерено ликвидиране с користна цел на треньора по битка Йордан Атанасов и жена му Марияна, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.
Двама души са арестувани за убийството на възрастното семейство, намерено край Негован Открито е оръжието, с което е осъществено закононарушението
Двамата упрекнати, на 44 и 39 години, бяха арестувани през вчерашния ден. Мотивът им е бил да придобият парични средства и бижута, благосъстоятелност на жертвите. Те се пробвали да укрият телата на убитите, които бяха открити инцидентно на 18 август край.

От прокуратурата показват, че към следствието има огромен размер доказателства, които следва да бъдат оценени.
Случаят " Негован " се разплита: Едната жертва е някогашният треньор по битка Йордан Атанасов Идентифицираха телата, открити край софийското село
За закононарушението двамата упрекнати могат да бъдат наказани на затвор от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна. Към момента те са арестувани за 72 часа и следва внасяне на искане в съда да им бъде натрапен непрекъснат арест.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР