Софийската градска прокуратура повдигна обвинение и остави в ареста за

...
Софийската градска прокуратура повдигна обвинение и остави в ареста за
Коментари Харесай

Шофьорът, прегазил 2-годишно дете в Илиянци, с обвинение и 72-часов арест

Софийската градска прокуратура повдигна обвиняване и остави в ареста за период от 72 часа водачът, който прегази 2-годишно дете на столичния базар " Илиянци ", оповестиха от държавното обвиняване.
Още по тематиката
Инцидентът стана към 11.30 часа през вчерашния ден. Момченцето, което е на 2 години и 8 месеца, било на най-голямото пазарище в София с баба си и дядо си. Според очевидци, детето тичало по паркинга, когато попаднало под гумите на микробуса, каран от обвинения. Момченцето е починало на място. Водачът, който е търговец на базара и зарежда стока с буса, бе арестуван.

След отчет на материалите по делото на дежурен прокурор, на мъжа е повдигнато обвиняване за това, че при ръководство на транспортно средство е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на пешеходеца.

Постановено е задържането под стража на обвинения за период до 72 часа. Разследването по делото продължава, като следва осъществяването на спомагателни процесуално-следствени дейности, с оглед изясняване на всички условия по случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР