Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в с. Железница на

...
Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в с. Железница на
Коментари Харесай

Къде няма да има вода в София на 30 октомври

„ Софийска вода ” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в с. Железница на 30 октомври 2020 година (петък), оповестиха от пресцентъра на сдружението. Във връзка с профилактика на контейнер „ Железница “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 12.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, в живеещи в: - с. Железница.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: площада на с. Железница. Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
 НВИМ показва изложбата София - столица на обединена България НВИМ показва изложбата " София - столица на обединена България "
От 29 октомври (четвъртък) в Националният военноисторически музей ще може да бъде прегледана изложбата „ София – столица на...
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода ” АД на телефон 0800 121 21.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР