„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на

...
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на
Коментари Харесай

Без вода на места в София днес

„ Софийска вода” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата, оповестиха от пресцентъра на сдружението.

Във връзка с създаване на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Цар Иван Александър “, ж. к. „ Света Троица “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:
- ул. „ Цар Иван Александър “ от ул. „ Дебелец “ до ул. „ Галичник “;
- ул. „ Галичник “ от ул. „ Цар Иван Александър “ до ул. „ Цар Симеон “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Цар Иван Александър “, на ъгъла с ул. „ Лейди Странфорд “.

Във връзка с създаване на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Николай Хайтов “, ж. к. „ Изток “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:
- ул. „ Николай Хайтов “ от ул. „ Самоков “ до ул. „ Фредерик Жолио Кюри “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Николай Хайтов “, на ъгъла с ул. „ Атанас Далчев “.

Във връзка с създаване на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Будапеща “, Център, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:
- ул. „ Будапеща “ от ул. „ Тимок “ до бул. „ Сливница, ул. „ Панагюрище “ №1, №2, №3;

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Будапеща “, на ъгъла с ул. „ Панагюрище “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР