Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на

...
Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на
Коментари Харесай

Без вода на ул. Златовръх в ж.к. Лозенец

„ Софийска вода ” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата на 20 май 2019 година (понеделник), оповестиха от пресцентъра на сдружението.
Във връзка с замяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „ Метличина поляна “, ж. к. „ Гоце Делчев “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- ул. „ Бадемова гора “, ул. „ Златишки проход “ № 57, № 60, № 62, № 64, № 66, № 68, № 70;
- ул. „ Орехова гора “, в сектора сред ул. „ Метличина поляна “ и бул. „ Гоце Делчев “;
- ул. „ Метличина поляна “ сред ул. „ Червена роза “ и ул. „ Бадемова гора “;
- бул. „ Гоце Делчев “, в сектора сред ул. „ Червена роза “ и ул. „ Костенски водопад “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „ Гоце Делчев “, на ъгъла с ул. „ Бадемова гора “.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване до бл. 511 в ж. к. „ Младост “ 1А се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 17.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в бл. 511 и бл. 512.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска сред бл. 511 и бл. 512.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Златовръх “, ж. к. „ Лозенец “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- ул. „ Златовръх “, в сектора от ул. „ Галичица “ до ул. „ Кричим “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Златовръх “, на ъгъла с ул. „ Ведрина “.
Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „ Цветан Вучков “, кв. „ Горна баня “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10.00 до 14.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- ул. „ Цветан Вучков “ и ул. „ Палма “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Цветан Вучков “, на ъгъла с ул. „ Палма “.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Шабаница “ в село Горни Богров се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 17.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- ул. „ Шабаница “, ул. „ Ботунски път “, ул. „ Трети март “, ул. „ Воденицата “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска пред кметството.
Във връзка с осъществяване на капиталов план за замяна на махленски тръбопровод на ул. „ Завой “, кв. „ Бенковски “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- ул. „ Завой “, в сектора от бул. „ Лазар Михайлов “ до ул. „ Оралица “;
- ул. „ Календерска “, в сектора от ул. „ Оралица “ до ул. „ Руски войник “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Оралица “, на ъгъла с ул. „ Календерска “.
След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата.
След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода ” живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Родината “ в село Бусманци се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 16.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- ул. „ Родината “, в сектора от ул. „ Татарски път “ до ул. „ Родината “ №54.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Родината “ №23.
Във връзка с спиране на сградно водопроводно отклоняване на ул. 488 в кв. „ Кръстова вада “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10.00 до 18.30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- ул. 488.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Джон Атанасов “, на ъгъла с ул. „ Ген. Иван Колев “.
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР