Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на

...
Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на
Коментари Харесай

Спират водата на живущите на ул. Чаталджа

Софийска вода” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата на 14 декември 2018 година (петък).
Във връзка с създаване на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Чаталджа “ се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 17:30 ч. на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на ул. „ Чаталджа “ от ул. „ Бяло море “ до ул. „ Панайот Волов “.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване до бл. 40 в жк „ Лагера “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в бл. 40.
Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „ Бели брег “ в с. Владая се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 14:00 ч. на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на ул. „ Бели брег “.
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода” авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства! Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания.
Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР