Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на

...
Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на
Коментари Харесай

В кв. Орландовци се налага спиране на водата

Софийска вода краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата на 21 септември. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението. На 21 септември 2018 година (петък), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Мир “, кв. „ Орландовци “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:
ул. „ Мир “, ул. „ Железопътна “, №18, №20, №22, №24, №24А
Можете да следите развиването на всички планувани теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - тук.
Информация за идни планувани прекъсвания на водата можете да получите гратис на СМС след прелиминарен абонамент на уеб страницата на сдружението.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Мир “ ъгъла с ул. „ Железопътна “.
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121.
“Софийска вода” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР