Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата

...
Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата
Коментари Харесай

Спират водата в части от с. Яна и Лозен

„ Софийска вода ” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в елементи на столицата през днешния ден, оповестиха от сдружението. 

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „ Хаджи Димитър “ в с. Лозен се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 19:00 ч. на ул. „ Могила “, ул. „ Свети Спас “, ул. „ ул. „ Васил Левски “. 

Във връзка с замяна на спирателни кранове на ул. „ Хубава Яна “ в с. Яна се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на с. Яна. 

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства! Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. 

Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР