Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата

...
Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата
Коментари Харесай

На 6 места в столицата остават без вода днес

„ Софийска вода ” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в елементи на столицата през днешния ден, оповестиха от сдружението. 

Подмяна на водомерен възел в с. Железница постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на с. Железница.

Реконструкция на махленски тръбопровод на ул. „ Сава Михайлов “ в жк „ Западен парк “ постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на ул. „ Сава Михайлов “ от бл. 33А до бул. „ Царица Йоана “.

Във връзка с замяна на спирателен кран на бул. „ Мадрид “ в кв. „ Подуене “ се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на бул. „ Мадрид “ от бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “ до ул. „ Черковна “ - четни номера.

Монтаж на спирателен кран на бул. „ Александър Стамболийски “ постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на бул. „ Александър Стамболийски “ от бул. „ Витоша “ до ул. „ Княз Борис I “.

Заради замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. 6 във вилна зона „ Киноцентър “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на ул. „ Иван Богданов “ от ул. „ Проф. Боян Пенев “ до ул. „ Стилиян Чилингиров “. 

Изграждане на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Синчец “ в с. Негован постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 18:30 ч. в региона на ул. „ Емануил Александров “ от ул. „ Училищна “ до ул. „ Нов живот “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР