Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк.

...
Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк.
Коментари Харесай

Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. Дървеница

" Софийска вода " краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „ Дървеница “ на 17 октомври. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението. Във връзка с превключване на махленски тръбопровод на ул. „ Преславска планина “ в жк. „ Дървеница “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на: ул. „ Равногор ", ул. „ Преславска планина “, ул. „ Илия Димушев “ и ул. „ Дървенишка река " №10, №13 и № 29.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Равногор “ ъгъла с ул. „ Преславска планина “. Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР