Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к.

...
Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к.
Коментари Харесай

Къде няма да има вода в София на 21 октомври

Софийска вода ” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „ Гео Милев “ на 21 октомври. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на адрес ул. „ Манастирска “ в ж.к. „ Гео Милев “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10.00 до 18.30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на: ул. „ Манастирска “ от ул. „ Венера “ до ул. „ Христо Максимов “; зала Фестивална, бл. 3 - студентски общежития. При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Манастирска “ против №56.
 Приятна изненада! Катастрофите в София са намалели с над 2000 през 2020 година Приятна изненада! Катастрофите в София са намалели с над 2000 през 2020 година
С повече от 2000 бр. са намалели пътнотранспортните катастрофи в София през първите 9 месеца на годината в съпоставяне със същия интервал...
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР