Софийска вода предупреди за временно спиране на водата заради планирани

...
Софийска вода предупреди за временно спиране на водата заради планирани
Коментари Харесай

Без вода в центъра, Орландовци и кв. Васил Левски заради ремонти

„ Софийска вода ” предизвести за краткотрайно прекъсване на водата поради планувани поправки през днешния ден.

Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Тайга “, кв. „ Орландовци “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. „ Тайга “ от ул. „ Ком “ до ул. „ Моравча “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Тайга “ пред бл. 1А.

Във връзка с замяна на спирателен кран на ул. „ Солунска “, Център, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

- ул. „ Солунска “ - от бул. „ Христо Ботев “ до ул. „ Княз Борис I “;

- ул. „ Цар Самуил “ от ул. „ Уилям Гладстон “ до ул. „ Солунска “;

- ул. „ Ивайло “ от бул. „ Христо Ботев “ до ул. „ Цар Самуил “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Ивайло “ ъгъла с ул. „ Цар Самуил “. 

Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. 544 кв. „ Васил Левски “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

- ул. „ Витиня “, ул. „ Летоструй “, ул. 546, ул. 547.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 544 №13.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването, твърдят от " Софийска вода ".

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР