Софийска районна прокуратура задържа мъж, изнудвал възрастната си майка за

...
Софийска районна прокуратура задържа мъж, изнудвал възрастната си майка за
Коментари Харесай

Задържаха син, пребил майка си за пари в София

Софийска районна прокуратура задържа мъж, изнудвал старата си майка за пари, заканил й се с ликвидиране и й нанесъл телесна щета.

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 48-годишен мъж, изнудвал 71-годишната си майка за пари и й нанесъл телесна щета.

За времето от към 22,30 часа на 19.04.2023 година до към 03,00 часа на 20.04.2023 година в апартамент в ж.к. “Дружба “ в София, обвиненият К.Т. за да принуди майка си да изтегли парична сума от банковата си сметка и да му я даде, я заплашил с принуждение, като й споделил, че ще я убия, а по-късно я блъснал няколко пъти с пестник в лицето. Деянието е съпроводено със опасност за ликвидиране и с причиняване на лека телесна щета.

Обвиняемият е осъждан. Предвид опцията да извърши друго закононарушение К.Т. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.
Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР