Софийска районна прокуратура задържа лице за извършена кражба на стоки

...
Софийска районна прокуратура задържа лице за извършена кражба на стоки
Коментари Харесай

Обир на козметика и парфюми за 68 000 лв. в мол Сердика

Софийска районна прокуратура задържа лице за осъществена кражба на артикули на стойност над 68 000 лв. от търговски обект в Мол " Сердика център ". По случая е формирано и се води досъдебно произвеждане, оповестиха от прокуратурата.

" На 6 ноември т.г., за времето от 21.27 часа до 22.30 часа, в столичния мол " Сердика център ", от магазин The Circle, посредством потребление на техническо средство - неустановено досега, както и посредством потребление на моторно транспортно средство - лек автомобил " Мицубиши ", са отнети непознати движими движимости - козметика и парфюми, на стойност 68 005 лева, от владението на Г., без нейно единодушие с желание незаконно да бъдат присвоени, като кражбата е в огромни размери ", оповестяват от Прокуратурата.

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаното закононарушение е 43-годишният С. Михайлов, който е работил в съучастничество с още едно лице. Изготвено е разпореждане за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за осъщественото закононарушение.

Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, след приключването на които ще бъде направено искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение " Задържане под стража ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР