Софийска районна прокуратура задържа 35-годишен мъж за изнасилване и извършване

...
Софийска районна прокуратура задържа 35-годишен мъж за изнасилване и извършване
Коментари Харесай

Мъж изнасили бившата си до жп релси: Много ще те бия, не се дърпай!

Софийска районна прокуратура задържа 35-годишен мъж за обезчестяване и осъществяване на блудствени дейности, оповестиха от държавното обвиняване.

Извършителят е някогашен брачен партньор на потърпевшата.

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане за това, че на:

На 15.03.2019 година, за времето от към 12,00 часа до към 14,00 ч., в София, при изискванията на продължавано закононарушение, са осъществени блудствени дейности по отношение на Й., след което мъжът се е съвкупил с нея, като е използвал мощ и заплашване. Деянията са осъществени както следва:

1. На 15.03.2019 година, за времето от към 12,00 часа до към 13,00 часа, в ж.к. „ Дружба “, в тревните площи, източно от моста на бул. „ Брюксел “, наоколо до влаковите релси, са осъществени блудствени дейности по отношение на Й., като е използвана мощ и заплашване – причинителят удрял потърпевшата по тялото с юмруци и й декларирал: „ …сега ще видиш какво ще стане с теб! “, след което мъжът се е съвкупил с нея, още веднъж посредством приложимост на мощ и заплашване.

2. На 15.03.2019 година за времето от към 13,00 часа до към 14,00 часа, в къща за нощувки в София са осъществени блудствени дейности по отношение на Й. Извършителят й декларирал: „ ще те удрям, доста ще те удрям, не се дърпай “, след което деецът се е съвкупил с нея, още веднъж като я заплашвал.

В хода на следствието е открита самоличността на причинителя – Г. Б.

Предвид високата социална заплаха на действието на причинителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на Б. за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС на 21.03.2019 година – за разглеждане на искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР