Софийска районна прокуратура задържа 32-годишният С.Г.И. за извършени от него

...
Софийска районна прокуратура задържа 32-годишният С.Г.И. за извършени от него
Коментари Харесай

Задържаха мъж за блудство с непълнолетна

Софийска районна прокуратура задържа 32-годишният С.Г.И. за осъществени от него блудствени дейности с малолетна. Това оповестиха от пресцентъра на Прокуратурата.

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане за това, че от месец декември 2017г. доникъде на месец януари 2018г. в гр. София, при изискванията на продължавано закононарушение е направил блудствени дейности и обезчестяване във връзка с лице ненавършило 14-годишна възраст.

А от началото на месец май 2017г. до края на месец септември 2018г. в гр. София, при изискванията на продължавано закононарушение е направил блудствени дейности във връзка с друго лице, ненавършило 14-.годишна възраст В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че мъжът е направил описаните действия. Изготвено е разпореждане за привличането му в качеството на обвинен, за закононарушения по чл.149, ал.2, т.1, вр. ал.1, вр. чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс, по чл.150, ал.1, вр. чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс, по чл.152, ал.2, т.1, вр. ал.1, т.2 от Наказателен кодекс и по чл.150, ал.1, вр. чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс.

Предвид извънредно високата степен на социална заплаха на действието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, след приключването на който ще бъде направено искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР