Софийска районна прокуратура задържа 30–годишен рецидивист, съобщиха от пресцентъра на

...
Софийска районна прокуратура задържа 30–годишен рецидивист, съобщиха от пресцентъра на
Коментари Харесай

Прокуратурата задържа 30-годишен рецидивист

Софийска районна прокуратура задържа 30–годишен рецидивист, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане за това, че:

На 11.10.2018 година, към 02.00 часа, в гр. София, ж.к. „ Люлин “, от лек автомобил марка „ Мерцедес “, модел „ А 160 “, посредством разрушение на бариера, крепко направена за отбрана на парцел – строшаване на предно ляво стъкло на автомобила, са отнети непознати движими движимости – авторадиокасетофон марка JVC, 2 бр. флаш памет и други персонални движимости, от владението на И. Б., без нейно единодушие с желание незаконно да бъдат присвоени.

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаното нагоре действие е А. Петров, на 30 години, който е неведнъж осъждан, а актуалното действие се явява осъществено в изискванията на рисков рецидив.

Изготвено е разпореждане за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по член 196, алинея 1, т. 2, вр. член 195, алинея 1, т. 3, вр. член 194, алинея 1, вр. член 29, алинея 1 б. „ А “ Наказателен кодекс.
Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, вечерта на 11.10.2018 година, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, след приключването на които ще бъде направено искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР