Софийска районна прокуратура внесе за разглеждане в съда обвинителен акт

...
Софийска районна прокуратура внесе за разглеждане в съда обвинителен акт
Коментари Харесай

Изправят пред съда обвиняем за склоняване към проституция в София

Софийска районна прокуратура внесе за разглеждане в съда обвинителен акт по отношение на обвинен на 22 година, за това, че склонявал лице ненавършило 18 години към проституция, оповестиха от обвиняването.
Момичето се е познавала с обвинения. Тя пристигнала в София през 2017 година и се свързала с обвинения, а след това заживяла в дома му в жк. „ Христо Ботев “. Той знаел, че тя не била навършила 18 години, както и че в предишното тя е проституирала.
В диалог сред двамата, извършен след 24 ноември 2017 година, обвинения предложил на момичето да реализира полови контакти с мъже против възнаграждение. Той ѝ заречен, че ще ѝ спомага с намирането на клиенти и организирането на активността и по този начин я убедил да се съгласи да проституира.
След това той ѝ обезпечил телефон, с който да се свързва с клиентите си, направил ѝ фотоси, които качил в публикация в уебсайт. Той намирал мъже, с които тя осъществявала полови контакти против възнаграждение.
Така тя осъществила съвкупления и блудствени дейности с неустановени по делото мъже, като той прибирал всички получени парични суми от клиентите ѝ.
След известно време тя решила да спре да прави тази активност, само че той не бил склонен с това и ѝ нанесъл побой, с цел да я стимулира да промени решението си.
Впоследствие той я настанил в различен апартамент в София, където тя траяла да проституира. Междувременно в полицията постъпила информация за активността на момичето.
На 7 март 2018 година било осъществено претършуване и изземване в жилището, където се намирала тя и била изведена от там, а обвиненият бил арестуван от полицейските чиновници.
Предстои наказателното произвеждане против обвиненият да продължи в Софийски областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР