Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу жена, скъсала акт

...
Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу жена, скъсала акт
Коментари Харесай

Съдят гратисчийка и неин познат, ударил шамар на контрольорка

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт против жена, скъсала акт за санкция в градския превоз, мъж, блъснал пестник на очевидец по случая.

На 19 април т. година към 12.00 ч., в София, в региона на автобусна спирка " Бл. 25 " в ж.к. " Овча купел ", обвинената Д. Димитрова пътувала в рейс по линия № 102 на СКГТ без постоянен превозен документ. На посочената спирка била осъществена инспекция от две служителки на " Центъра за градска подвижност ".

Контрольорката Ц., открила, че Димитрова пътува без постоянен превозен документ и отхвърля да заплати санкция. Тогава Димитрова била помолена да слезе от рейса, като на спирката й било обяснено, че при положение, че не желае да заплати санкция, ще ѝ бъде формиран административен акт. След като подобен бил формиран, Димитрова го прочела и скъсала.

Това наложило да бъде поискано подпомагане от чиновници на Общинска полиция - очевидците Е. и К. В същото време Димитрова се обадила по мобилния си телефон, като на повикването ѝ на място пристигнал обвиненият А. Петров. Той попитал Димитрова: " Коя беше? " след което отишъл и при другата контрольорка и я блъснал в лицето с разтворена длан.

Впоследствие обвинените Димитрова и Петров били арестувани със съдействието на чиновници от 06 РУ-СДВР, а по случая било формирано досъдебно произвеждане.

В хода на производството на Димитрова е повдигнато обвиняване за безчинство, а на Петров за пчиняване на телесна щета по хулигански подбуди.

Разследването е завършено под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура, като през днешния ден е импортиран обвинителен акт против двамата за описаното нагоре действие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР