Софийска районна прокуратура (СРП) се самосезира и започва разследване срещу

...
Софийска районна прокуратура (СРП) се самосезира и започва разследване срещу
Коментари Харесай

Въоръжени мъже вандалстваха в жилищен блок в Овча купел. Прокуратурата ще разследва

Софийска районна прокуратура (СРП) се самосезира и стартира следствие против въоръжени и маскирани мъже, които влязоха в блок в столичния квартал " Овча купел " през нощта на 13 януари.

За случая стана ясно от репортаж на Nova. На фрагменти от охранителните камери се вижда по какъв начин мъже размахват револвер на един от етажите и чупят една от камерите. Те вандалстват и като стартират да хвърлят пиратки във входа.

При среднощната преживелица няма потърпевши и няма информация да са правени опити за обир. Живущите в блока обаче са уплашени. Те са подал исигнал в полицията, само че причинителите към момента не са разпознати.

“Сложихме тези камери преди към 6 месеца, защото имахме поредност от произшествия с надраскани коли, надраскани стени и счупени пощенски кутии. До петък против събота те работиха обикновено. Тогава тези лица влизат с явната концепция да ги счупят ”, споделя един от жителите в блока пред Nova.

По случая е формирана кореспонденция и е предоставена инспекция на 6-o Рaйонно ръководство към Столична дирекция на вътрешните работи.

Не е ясно по какъв начин причинители са влезнали във входа, защото той се заключва - както и какви са претекстовете им за вандалската демонстрация.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР