Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност двама мъже на

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност двама мъже на
Коментари Харесай

Задържаха двама мъже за причинена средна телесна повреда 

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност двама мъже на 41 и 51 години, предизвикали телесна щета на мъж.

На 18.07.2022 година към 15,50 часа на бул. “Сливница ” в гр. София, обвинените В.А. и Н.Б. нанесли голям брой удари с юмруци и с железен похлупак от кофа за отпадък в региона на главата и лицето на М.М. Вследствие на ударите му предизвикали междинна телесна щета, изразяваща се в контузия на главата, строшаване на долната челюст и на носните кости.

Пострадалият е декларирал, че до спора се стигнало, откакто им е направил забележка.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 131а, вр. член 129 алинея 2 вр. алинея 1,вр. член 20 ал.2, вр. ал.1 вр. член 29 алинея 1 б. „ А “ и б. „ Б “ от Наказателен кодекс. Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото В.А. и Н.Б. са осъждани на „ отнемане от независимост “ дейно за тежки умишлени закононарушения.

Предвид опцията да се укрият и да извършат друго закононарушение обвинените са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на В.А. и Н.Б.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР