Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 38-годишна жена за

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 38-годишна жена за
Коментари Харесай

Да откраднеш 4 кутии с дарения: Задържаха 38-годишна рецидивистка

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 38-годишна жена за кражбата на четири кутии за дарения. Деянието е, осъществено в изискванията на „ продължавано закононарушение “, прецизират проверяващите.

Най-често се крадат облекла, тъй като е най-лесно, регистрират от Българската ритейл асоциация

Обвиняемата е направила и пети опит за кражба, който заради независещи от нея условия е останал незавършен.

На 5 май от магазин на пл. „ Велчова завера “ в София, обвинената А.М. е лишила кутия за дарения , съдържаща 80 лв.. Дун по-късно от същия магазин тя е откраднала още една кутия с 80 лв..

 Вариант 15 се падна на матурата по български език 2 мин. Вариант 15 се падна на матурата по български език  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците 1 мин. В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  Вариант 15 се падна на матурата по български език 2 мин. Вариант 15 се падна на матурата по български език  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците 1 мин. В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото

На 14 май към 3 часа в денонощен търговски обект на бул. „ Христо Смирненски “ в София, обвинената се е пробвала да отнеме кутия за дарения с 42,41 лв., като опитът ѝ бил несполучлив.

Той е бил разгласен за общодържавно търсене

След 40 минути от магазин на ул. „ Крум Попов “ в София, А.М. е откраднала кутия за дарения, в която имало 600 лева Около 20 часа на същия ден обвинената е лишила от магазин на ул. „ Персенк “  в София още една кутия за дарения.

Деянията са осъществени в изискванията на рисков рецидив, защото А.М. е осъждана за тежко съзнателно закононарушение на „ отнемане от независимост “.

Органите на реда приканват, в случай че има очевидци, да се явят

По случая се води досъдебно произвеждане за закононарушение по член 196 от Наказателен кодекс, за което се планува наказване „ отнемане от независимост ” от 2 до 10 години.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор 38-годишната жена е арестувана за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за установяване на мярка „ задържане под стража “ по отношение на обвинената.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР