Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 37-годишна жена, причинила

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 37-годишна жена, причинила
Коментари Харесай

Жена удари 88-годишен мъж на спирка

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 37-годишна жена, предизвикала телесна щета на 88-годишен мъж.

На 27.06.2022 година към 20,15 ч. на спирка на градския превоз на бул. „ Ботевградско шосе “ в гр. София, обвинената блъснала с ръка в главата мъжа и му предизвикала лека телесна щета. Деянието е осъществено по хулигански подбуди - без дамата да е била предизвикана или провокирана от пострадалия, без съществуването на персонални претекстове, при проява на безотговорност и неуважение към откритите от закона правила.

По случая е формирано досъдебно произвеждане осъществено простъпление, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “ от 1 до 3 години.

Обвиняемата е осъждана. Предвид престъпното й минало, методът на осъществяване на действието и опцията да извърши друго закононарушение, прокурор е постановил задържането й за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинената.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР