Софийска районна прокуратура приключи разследване за длъжностно присвояване, съобщиха от

...
Софийска районна прокуратура приключи разследване за длъжностно присвояване, съобщиха от
Коментари Харесай

Кредитна консултантка е присвоила над 3 бона от фирма в София

Софийска районна прокуратура завърши следствие за длъжностно заграбване, оповестиха от пресцентъра на съда.

На 14.04.2020г. Софийска районна прокуратура завърши следствие и внесе обвинителен акт в съда против Маноела И. за това, че на разнообразни дати, през интервала 03.11.2015 година – 30.11.2015 година в гр. София, при изискванията на продължавано закононарушение, незаконно присвоила непознати движими движимости – парични суми в общ размер на 3265,21 лв. /три хиляди двеста шестдесет и пет лв. и двадесет и една стотинки/, благосъстоятелност на „ П.Ф.Б. “ ООД, които владеела - закононарушение по член 206, алинея 1, вр. член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Влезе в действие присъдата на частния правосъден реализатор от Шумен, присвоил над 240 бона

На 15.07.2015г., бил подписан цивилен контракт сред „ П.Ф.Б. “ ООД и обвинената Маноела И. Съгласно клаузите на контракта Маноела И. следвало да извършва функционалностите на кредитен съветник. Обвиняемата следвало да съветва жители, искащи да сключат контракт за бърз заем с сдружението, както и да приема заплащания от кредитополучателите.

Получените суми обвинената следвало да регистрира, в деня на приемането им на „ П.Ф.Б. “ ООД в гр. София.

На разнообразни дати през интервала от 03.11.2015г. до 30.11.2015г., при изискванията на продължавано закононарушение, осъществени през кратковременен интервал от време, при една и съща конюнктура и при еднаквост на виновността, при което последващите се явяват от справедлива и субективна страна продължение на предшестващите, Маноела И. незаконно присвоила непознати движими движимости, които владеела – парични суми в друг размер, благосъстоятелност на „ П.Ф.Б. “ ООД, по квитанции с номера и дати от горепосочения интервал, в общ размер на 3265,21 лв. /три хиляди двеста шестдесет и пет лв. и двадесет и една стотинки/.

Шест месеца пробация за шефка на фонадации, точила евросредства

Всички суми били предоставяни на обвинената Маноела И. от разнообразни лица, за възнаграждение на погасителни вноски по контракти за заем, подписани сред лицата и „ П.Ф.Б. “ ООД.

Под надзора и управлението на Софийска районна прокуратура по случая е формирано досъдебно произвеждане. Спрямо обвинената Маноела И. е взета мярка за неотклонение „ Подписка “. Предстои наказателното произвеждане против Маноела И. да продължи в съда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР