Софийска районна прокуратура e внесла обвинителен акт за изнасилване и

...
Софийска районна прокуратура e внесла обвинителен акт за изнасилване и
Коментари Харесай

Мъж отива на съд за изнасилване на дъщерята на гаджето си

Софийска районна прокуратура e внесла обвинителен акт за обезчестяване и блудничество с 14-годишно момиче. Пострадалата М. живеела в ж.к. „ Младост “ в София, дружно с майка си Р. и баба си Р. Родителите на М. били разграничени от към осем години, като след раздялата им, майка й почнала връзка с П. М. Момичето познавало П. още от детските си години, защото той бил непосредствен другар на татко й.
На 25 юли предходната година към 8 часа, откакто бил прекарал вечерта дружно с Р. и други очевидци, обвиненият П. попитал М. дали желае да отиде с него до жилището му, което се намирало наоколо до дома на девойката. П. обяснил на М., че би трябвало да вземе от там мобилен телефон, който по-късно желал да заложи в заложна къща. М. се съгласила и двамата се насочили към адреса на обвинения.
В жилището на П. обвиненият попитал М. дали „ желае да й достави наслаждение “, вследствие на което потърпевшата се тормозила, споделила му, че желае да си върви и се насочила към вратата на стаята. П. обаче я настигнал, хванал я с две ръце и я бутнал на леглото, след което лежащ до нея и упражнил мощ, като я хванал с ръце и по този метод не й разрешавал да се изправи. Непосредствено по-късно П. се съвкупил с М., след което почнал да прави и други дейности, целящи угаждане на неговото полово предпочитание.
Малко по-късно П. декларирал на М., че може да си потегля, само че не би трябвало да споделя на никого за случилото се. Около 11 часа на същия ден М. се обадила на татко си – очевидеца С., на който разказала за дейностите на П. С. и той неотложно подал сигнал в 07 РУ-СДВР.
По случая е формирано досъдебно произвеждане под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура. Разследването е завършено, като през днешния ден е импортиран обвинителен акт против П. за обезчестяване на разположение, ненавършило 18-годишна възраст, както и блудничество. Обвиняемият П. е на 33 години и е неосъждан досега.
Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Софийски областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР